Uudisrakennus — Sillanpirtti II

Suojapirtin, Y-säätiön ja Helsingin kaupungin kanssa yhteistyössä toteutettavan asuinyhteisö Sillanpirtin uudisrakennuksen suunnittelu saatettiin vuoden 2019 aikana päätökseen ja kaikki valmiudet rakentamisen aloittamiseen olivat olemassa. Tältä pohjalta Y-säätiö jätti vuoden 2019 lokakuussa rakennuslupahakemuksen Helsingin kaupungille. Vuoden 2020 kesäkuussa kaavaviranomaiset yllättäen katsoivat, että rakennusluvan lisäksi tarvitaan myös poikkeuslupa asemakaavasta. Hyvin harvassa tapauksessa rakennusluvan käsittely ylittää kuusi kuukautta, mutta Sillanpirtin tapauksessa koko prosessi kesti yli vuoden. Nyt rakentaminen on kuitenkin lähiaikoina viimeinkin käynnistymässä. Lisää aiheesta löydät Hankkeet-välilehdeltä.

Arskan patsas

Suoja-Pirtti ry jakoi perinteisen Arska-patsas palkinnon tänä vuonna Asunnottomien yö-tapahtumassa 17.10.2021. Patsas jaetaan tunnustuksena toimijalle, joka on edistänyt asunnottomien asemaa erityisellä tavalla. Tänä vuonna patsaan saamisen kriteeriksi valitsimme työn ja työn tekemisen tukemisen. Vuonna 2021 Arska-patsas jaettiin Y-säätiön Uuras-ohjelmalle. Kuvassa Pia Miettinen (Suoja-Pirtti ry) ja Eero Untamala ja Maria Honkanen (Y-säätiö). Kuva: Y-säätiö

 

Asiakaspaikkatilanne 

Kotkankadun huoltokodin paikkatiedustelut numerosta

045 855 1560 

Leppävaaran asumispalveluyksikön paikkatiedustelut numerosta

040 154 5461

Rukkilan asumisyhteisön paikkatiedustelut numerosta

0405456500

Tervetuloa tutustumaan yksikköihimme.

 

Töihin Suoja-Pirttiin?

Haemme pääasiassa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittaneita päihde- ja mielenterveystyön ammattilaisia asumisyksiköihimme keikkalaisiksi. Voit jättää avoimen hakemuksen ja CV:n pasi.kuokkala@suoja-pirtti.fi tai janica.laine@suoja-pirtti.fi Pitempiaikaisista määräaikaisuuksista ja vakituisista työsuhteista ilmoitamme mol.fi -palvelussa.